Bouwkundige keuring regio Zuidlaren

Bent u van plan een woning te kopen in de regio Zuidlaren?

VastgoedTotaal kan voor u de bouwkundige aankoop keuring uitvoeren. Wij hebben vele keuringen in de regio Zuidlaren uitgevoerd ( Vries, Tynaarlo, Zeegse, De Groeve, Midlaren en Annen) en zijn goed bekend met de plaatselijke bouwwijzes en de veel voorkomende bouwgebreken. Er is veel gebouwd op zandgrond maar richting Zuidlaarderveen ook veengronden, funderingen op zand maar ook op palen. Scheurvorming door bodemdaling of misschien door aardbevingen? VastgoedTotaal kan het voor u in kaart brengen.

Bouwkundige aankoopcheck.

  • zonder rapport (kan vaak op zeer korte termijn!)

Bij een bouwkundige aankoopcheck worden alle belangrijke bouwkundige aspecten gecontroleerd. Na de inspectie worden de gebreken mondeling met u doorgenomen en krijgt u tevens een globale indicatie voor de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. U ontvangt geen schriftelijke rapportage. Indien u toch over een rapport wilt beschikken, dan is dit tegen meerprijs leverbaar. De bouwkundige aankoopcheck is in de huidige overspannen woningmarkt een uitkomst, omdat u tijdens een 1e of 2e bezichtiging direct de bouwkundige staat van de woning weet zodat u direct kunt handelen.

Uitgebreide bouwkundige aankoopkeuring 

De uitgebreide bouwkundige (aankoop) keuring is een zeer uitvoerige inspectie op de bouwkundige hoofdelementen met rapportage. De inspecteur toetst de gehele woning op de belangrijkste bouwkundige gebreken. Dit zijn de gebreken waarbij de onderhoudskosten aanzienlijk kunnen zijn. U ontvangt een rapportage met adviezen en een kostenspecificatie voor het herstellen van deze bouwgebreken. Daarbij wordt een splitsing gemaakt tussen direct noodzakelijk onderhoud en onderhoud op termijn. Deze bouwkundige keuring wordt geaccepteerd en erkend door alle financiële instanties en geldverstrekkers. De rapportage + NHG voldoet tevens aan de eisen van de stichting NHG.